Det började redan i unga år med en fotointresserad far, men det var först i mitten av tonåren som mitt intresse vaknade fullt ut. Efter en relativt snabb inskolning startade jag eget 1986. Firman har varit igång sedan dess men med jämna mellanrum har jag haft fasta anställningar på tidningar och reklambyråer. Från och med 2005 driver jag nu firman fullt ut som frilansfotograf. Kundstocken är diger (se ovan) och variationen på uppdragen är många, vilket är inspirerande. Basen för verksamheten är den lokala veckotidningen Tidningen 7 där jag tillbringar mer än halva min tid på jobbet. Reportagefoto är det jag brinner för mest, men jag uppskattar även de härliga utmaningarna i sport-, press- och reklamfotot. Jag tar även på mig enklare filmuppdrag. Produktioner av bildspel är ett av de roligaste uppdragen jag gör nu för tiden.

Jag är medlem i BLF (Bildleverantörernas Förening ) och PFK (Pressfotografernas klubb).


Med hockey som ett av mina största intressen och MODO Hockey som en av de roligaste kunderna så var det naturligtvis hur härligt som helst att den 14 april 2007 vara med i Linköping och ta hem guldhjälmarna till Örnsköldsvik.

Det är mobilen som gäller... +46 70 551 08 20

Nordströmbild --- Frejgatan 53 --- SE-891 60 Örnsköldsvik --- SWEDEN

Copyright © 2006-2012 By Håkan Nordström. All trademarks used are properties of their respective owners. All rights reserved.